Newspaper nails


Σήμερα θα σας δείξουμε πως μπορείτε να φτιάξετε ένα ιδιαίτερο μανικιούρ χρησιμοποιώντας απλά.. μια εφημερίδα!
source:http://www.beautylish.com/a/vmswn/newspaper-nails
(κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε τα βήματα)

1. Σε καθαρά νύχια απλώνουμε μια βάση,και στην συνέχεια τα βάφουμε  σε όποιο χρώμα θέλουμε (αν και αφού πρόκειται για εφημερίδα θα ήταν προτιμότερο να επιλέξουμε λευκό ή μπεζ βερνίκι).

2.Μέχρι να στεγνωνόσουν καλά τα νύχια μας, παίρνουμε την εφημερίδα και την κόβουμε σε δέκα μικρά κομματάκια (περίπου 3x5cm).

3.Τσεκάρουμε ότι τα νυχάκια έχουν όντως στεγνώσει καλά.Γεμίζουμε ένα μπωλ με οινόπνευμα (λευκό ή γαλάζιο) και στην συνέχεια.. τσούπ!Βυθίζουμε πρώτα το νύχι μέσα για 5''  και έπειτα το κομμάτι της εφημερίδας για άλλα 5''.
Τινάζουμε το κομμάτι προσεκτικά,και το τοποθετούμε επάνω στο νύχι. 

4.Πιέζουμε ελαφρά με ένα χαρτομάντηλο/χαρτοπετσέτα για 10'' και αφαιρούμε προσεκτικά την εφημερίδα.Τα γράμματα θα έχουν αποτυπωθεί στο νύχι μας!

Κάνουμε το ίδιο και με τα υπόλοιπα νυχάκια και περνάμε με ένα διάφανο top coat.

Καλή σας επιτυχία!

Εμείς το έχουμε δοκιμάσει επίσης με νερό (αντί για οινόπνευμα) και είχε  εξίσου καλά αποτελέσματα! Το αποτέλεσμα έχει να κάνει κυρίως με  την ποιότητα του χαρτιού - πρέπει να επιλέξετε μη-πλαστικοποιημένο χαρτί του οποίου το μελάνι να μπορεί να διαλυθεί εύκολα από το νερό ή το οινόπνευμα,έτσι ώστε να αποτυπωθεί επάνω στα νύχια στη συνέχεια.Εναλλακτικά μπορείτε να το δοκιμάσετε και με σελίδες περιοδικού αρκεί να μην είναι πλαστικοποιημένες/illustration.
Και δύο βιντεάκια από "cutepolish" για να το εμπεδώσουμε καλύτερα: 




     

    Visitors

    Expedia

    Copyright © 2014 ten-little-fingers All rights reserved.